Technologie:

Optický systém

Inovace ve vizualizaci žil
Setkejte se s naším týmem

Optický systém

Vysoce přesný optický systém

Tento systém je navržen tak, aby poskytoval optimální výkon za použití pokročilé projekční technologie, která kombinuje NIR a DLP. Technologie NIR zajišťuje hlubokou penetraci světla do tkání a umožňuje detekci žil pod povrchem kůže, zatímco DLP technologie zpracovává obraz s vysokou přesností a rychlostí. Toto synergické spojení technologií zajišťuje, že zobrazení žil je nejen rychlé, ale také vysoce definované a čitelné pro zdravotnický personál.

Optimalizovaný vestavěný systém

VeinVu 200 obsahuje vestavěný systém, který se skládá z výkonné jednotky pro napájení, jednotek pro akvizici, zpracování a výstup obrazu. Systém je vyvinut jako vysoce integrovaný jednoplošný obvod (ONE PCB), což je založeno na kvalitně optimalizovaném designu. Výroba je umožněna díky zjednodušení rozhraní prostřednictvím ONE PCB, což znamená významnou úsporu nákladů a zjednodušení montáže.

Klíčové výhody systému VeinVu 200

  1. Integrace pokročilých technologií:
    VeinVu 200 efektivně kombinuje NIR (blízké infračervené záření) a DLP (Digital Light Processing) technologie, čímž zajišťuje přesné a rychlé zobrazení žil pod kůží pacientů. Tato kombinace umožňuje lépe vizualizovat žíly a zvyšuje úspěšnost zdravotnických zákroků.
    .
  2. Vysoká přesnost a definice obrazu:
    Díky vysoce přesnému optickému a sofistikovanému zpracování obrazu poskytuje VeinVu 200 extrémně detailní vizualizaci žilní sítě, což je zásadní pro přesné umístění jehel a kanyl.
    .
  3. Optimalizovaný vestavěný systém:
    Systém VeinVu 200 je vybaven integrovaným obvodem (ONE PCB), který zjednodušuje rozhraní a zvyšuje spolehlivost zařízení. Tato optimalizace vede k nižším provozním nákladům a snadnější údržbě.
    .
  4. Snížení invazivity a zvýšení pacientova komfortu:
    Díky přesnému a rychlému zobrazení žil může zdravotnický personál provádět zákroky s menším počtem vpichů, což snižuje bolest a zvyšuje komfort pacientů během léčebných procedur.
    .
  5. Vysoká adaptabilita a flexibilita:
    VeinVu 200 je navržen tak, aby byl snadno použitelný v různých klinických situacích a prostředích. Díky své přenosnosti a adaptabilitě je ideálním řešením pro nemocnice, ambulance, stejně jako pro mobilní zdravotní týmy.

Algoritmus zpracování obrazu vytvořený speciálně pro žíly

Algoritmus zobrazení žil ve VeinVu 200 využívá speciální technologii zpracování žil, která byla vyvinuta po mnoha letech kontinuálního výzkumu a vývoje. Tento algoritmus extrahuje data o žilách z blízkého infračerveného záření, posiluje složky reprezentující žíly, eliminuje šum a zobrazuje uživatelům čistý obraz žil. Tato specializovaná technologie zajišťuje, že obrazy žil jsou vysoce kontrastní a snadno interpretovatelné, což umožňuje efektivní a přesné lékařské zákroky.

RAWvstupní obraz

Zpracování obrazu

Promítání obrazu

Inovace v medicínské technologii

Skener žil VeinVu 200

Revoluční průlom v technologii zobrazování krevních cév

Přehled informací VeinVu 200

Inovace ve zdravotnictví

Technologie VeinVu 200